inloggen
werkgebieden: audiovisuele media
meer over Arjen Boorsma
Arjen Boorsma
terug naar de lijst
Als diplomatenzoon opgegroeid in landen als Israel, Somalia, Afghanistan, Tanzania. High school in New York. Vervolgens studies bedrijfskunde en rechten in Montreal en Toronto (Canada).
In Nederland 20 jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven als jurist, directiesecretaris en hoofd communicatie. Daarna zijn carrière opgezegd om een oude droom te volgen en in te schrijven op de opleiding Vrije Kunst aan de ArtEZ Academie voor beeldende kunst en vormgeving Arnhem, met als specialisatie film en nieuwe media.
Als beeldend kunstenaar is Arjen Boorsma bezig met het langjarige project MenWorking.

Imagomagie is in 2005 opgericht door Arjen Boorsma en Evert Maliangkay om documentaires, promotie-, bedrijfs- en andere opdrachtfilms te produceren.
Imagomagie is kleinschalig van opzet en werkt samen met professionele partners: cameramensen, vormgevers, geluids- en montagestudio?s om dynamische beeldverhalen te creëren.

Door zijn achtergrond is Boorsma sterk in het helpen destilleren van de boodschap van een film. Met de klant wordt gekeken naar de doelstelling van de film en de visuele vormgeving daarvan.
Als regisseur bewaakt hij de verhaallijn met een kunstenaarsoog.


woonplaats
Utrecht
gemeente
Beuningen
website
www.imagomagie.nl
opleiding
ArtEZ Academie voor beeldende kunsten - Arnhem
tentoonstellingen|opdrachten|projecten
zie www.arjenboorsma.nl


overige activiteiten
ruimtelijk werk zie www.arjenboorsma.nl