inloggen
werkgebieden: ruimtelijk werk
meer over E Pietersen
E Pietersen
terug naar de lijst
Deze snelle beeldtaal van de grafische, veelal stripachtige wereld staat aan de basis van mijn sculpturen/beeldhouwwerk. Iconen, symbolen en grafische tekens zijn voor mij belangrijk, evenals mijn liefde voor het zogenaamde klassieke beeldhouwwerk.
Mijn werk ademt een stripachtige sfeer uit, waarin mystieke, grafische en abstracte vormen en symbolen tegenover leesbare iconografische vormen staan.
Zo wordt de snelle wereld van grafische, veelal stripachtige beeldtaal door mij vertaald in zogenaamde klassieke materialen. Het betekent voor mij dat beeldhouwwerk moet blijven steunen op zowel de liefde voor de vorm als ook voor de ambachtelijkheid.

Het gaat mij om kwaliteiten zoals vakmanschap, vorm, uitstraling, schoonheid, kleurcombinaties en materiaalbeheersing maar ook voor ongewone combinaties van populaire met klassieke elementen. Zoals de schoonheid van speelgoed kan bestaan naast de kitsch-kwaliteiten van museumstukken, zo staan deze zaken ook naast elkaar in mijn werk.


woonplaats
Arnhem
gemeente
Arnhem
website
www.zepworks.nl
opleiding
Hogeschool voor de Kunsten, Arnhem
tentoonstellingen|opdrachten|projecten
Kunst in duin, Noordwijk


overige activiteiten
tekeningen, grafwerk ZERK: www.zepworks.nl/zerk, flashanimatie, grafisch werk, uitvoering beeldhouwwerk, rotsbouw (burgers zoo), tentoonstellingsbouw


downloads:
CVnlkort.doc